MOI – mitä sinulle kuuluu ja miksi MOI?

Posted on

Kalle, 5v, käy päiväkotia, jossa hän viihtyy ja jossa hänellä on paljon hyviä ystäviä. Yhteiset leikit ovat iloisia ja vauhdikkaita, ystävien kanssa on hyvä olla. Kallella on kuitenkin yksi haaste; hän ei vielä puhu niin selkeästi, että ystävät varmasti ymmärtäisivät häntä. Vaikka muut lapset jo osaavat tulkita Kallea melko hyvin, hän ei kuitenkaan aina itse pysty kertomaan heille sujuvasti omista arjen asioistaan. Ja Kalle turhautuu, jos henkilökunta yrittää kertoa asiat hänen puolestaan, kun he eivät kuitenkaan tiedä ihan tarkalleen mitä Kalle haluaisi tai yrittää muille viestittää.

Siksi Kalle käyttää MOI-sovellusta. MOI:lla hän kertoo muille mitä kaikkea on tehnyt tai on suunnitellut tekevänsä. MOI:hin henkilökunta ottaa kuvia lasten leikeistä, jotta Kalle sitten kotonakin voi kertoa vanhemmilleen mitä kaikkea hän ystäviensä kanssa on tehnyt. Kaikista parastahan tässä on se, että Kalle itsekin osaa lisätä asioitaan sovellukseen: hän ottaa valokuvia ja videoita omista asioistaan ja näyttää niitä ystävilleen.

Ja juuri siksi olemmekin kehittäneet MOI:n: jotta Kallelle ja kaikille muillekin löytyisi yhteinen tapa kommunikoida ja viestittää arjen tapahtumista. Kokeile sinäkin!